fbpx

Joan Laporta: 'Vi må støtte Koeman'

Magnus Wind - 03.01.21

© Getty Images
// Joan Laporta // Præsidentvalg

Barca og Ronald Koeman har i øjeblikket gang i en dårlig sæson. Dog mener Joan Laporta, en af kandidaterne til det kommende præsidentvalg i Barca, at man bør støtte op omkring den hollandske træner. 

Spillet og præstationerne har været alt for ustabile for Barca i det seneste halve år, hvilket har gjort medført en historisk dårlig sæson indtil videre. Ronald Koeman har fået sin del af kritikken, men nu mener Joan Laporta, at man bør støtte den hollandske træner. 

'Resultaterne og spillet vil kun give en lille margin af tillid, det er sådan fodboldverdenen fungerer. Jeg vil dog støtte Koeman og ikke gøre klubben ustabil' udtaler kandidaten til det kommende præsidentvalg i Barca og fortsætter: 'Vi har haft flere tilbagefald i ligaen, men der mangler stadig mange kampe. Desuden vil det at være blandt de sidste 16 i Champions League give os styrke' siger han videre.

Laporta udtaler sig også om Victor Font, en anden kandidat, og hans seneste udspil, som vil gøre Xavi og Jordi Cryuff til fremtrædende personer i Barca. 'Jeg respekterer forslag fra andre kandidater og håber de er rigtige, men jeg er her ikke for at kommentere på deres udspil' afslutter Laporta sine udtalelser.

.:FORSIDE:.