fbpx
Annonce

Lewandowski og Raphinha ventes at starte inde i aften

FCBARCELONA.DK - 04.11.23

// Real Sociedad

Skadessituationen er lysnet gevaldigt på det seneste for Barca og det får med stor sandsynlighed indflydelse på startopstillingen til aftenens kamp mod Real Sociedad, da både Lewandowski og Raphinha ventes at starte inde.

Lewandowski, Raphinha og Koundé blev alle klarmeldt kort inden El Clásico for en uge siden, men ingen af den var med fra start. Lewandowski og Raphinha kom ind i løbet af opgøret, mens Koundé så alle 90 minutter fra bænken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu har de tre spillere trænet med en hel uge og derfor forventes det, at som minimum Lewandowski og Raphinha træder ind i startopstillingen i aften. Det gør Koundé måske også, da Araujo, Christensen eller Martínez alle kan bruge en pause.

Også Pedri er tilbage efter den muskelskade, der har holdt ham ude i mere end to måneder. Det virker dog ikke sandsynligt at han starter inde i aften, da Xavi helt sikkert vil spille ham langsomt ind på holdet igen. Det ligner derfor mere en indskiftning for Pedris vedkommende i løbet af kampen.

Hvilken startopstilling Xavi vælger til aftenens kamp, bliver offentliggjort lidt over en time inden kickoff, der er kl. 21.00. Kampen kan ses på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.