fbpx

Marcelino: 'Barcelona er ligaens bedste hold'

FCBARCELONA.DK - 22.09.24

 


Villarreals træner Marcelino holdt pressemøde i går forud for aftenens kamp mod Barca på Estadio de la Cerámica. Her udtrykte han stor respekt for Barca, som han uden problemer udråbte til ligaens bedste mandskab lige nu.

'Vi møder det bedste hold i turneringen lige nu, for det viser resultaterne, deres spil og statistik, men vi er også gode. Vi spiller på vores egen bane, hvor der bliver fuldt hus og en fantastisk stemning. Det er sådanne kampe en professionel ønsker at spille. Vi har stor respekt for Barcelona, for de er inde i et godt moment, med potentiale som vinderhold og attraktivt spil, men vores mål er at vinde' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt, om Barcas nederlag mod Monaco, kan få indflydelse på aftenens kamp.'Barca kommer efter at have tabt en kamp og så sker der nogle gange uventede ting. Ingen ønsker at blive en spille mindre og slet ikke i de første minutter, men alligevel leverede de på et flot niveau. En enkelt kamp er ikke en indikator på, hvordan et hold fungerer' svarede han.

Villarreal har ikke besejret Barca hjemme på Estadio de la Cerámica i 15 år og det fik også en kommentar. 'Ja, det er 15 sæsoner, men jo længere tid der går, jo tættere kommer vi på, at det modsatte sker. Vi har håb, ambitioner og motivation, vel vidende, at vi skal levere en perfekt kamp. Barca har mange styrker, men ingen er perfekt og der er områder, hvor vi kan skade dem' sagde Marcelino.

Til sidst blev der spurgt til Lamine Yamal. 'Vi er alle overrasket over, hvad han kan udføre på en fodboldbane. Han kan skabe en epoke, selvom det vil afhænge af mange ting. Vi kan kun ønske ham held og lykke, for spillere som ham beriger turneringen' afsluttede Villarreals træner.

marcelino1F
© Imago

// Villarreal
.:FORSIDE:.