fbpx

Muligt at Pedri bliver sparet i aften i Villarreal

FCBARCELONA.DK - 22.09.24

 


De mange skader i truppen gør det svært for Hansi Flick at give sine spillere en pause i det stramme program, men der er mulighed for, at Pedri starter på bænken i aften mod Villarreal, efter at han ikke trænede med lørdag.

Med to kampe om ugen i fire uger er det indlysende, at spillerne bliver slidte. I sådan en situation er det normalt med rotationer, hvor spillerne på skift får en pause. Hansi Flicks muligheder er dog begrænsede, for med seks spillere ude med skader og karantæne til Torres, må han udtage flere uerfarne spillere fra andetholdet, hvor det er for tidligt at sende dem på banen fra start.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er dog forlydender om, at Flick overvejer at give Pedri en pause. Midtbanespilleren var ikke på træningsbanen i går og det er et tegn på, at han fysisk ikke er helt på toppen.

Det forventes i givet fald at give en plads til Pablo Torre på midtbanen, hvor han kommer til at ligge med Eric García og Marc Casadó. I sidste ende kan det dog være at Flick finder konstellationen for uprøvet og at han derfor alligevel indleder opgøret med Pedri og så skifter ham ud i løbet af opgøret.

Om Pedri er med fra start, får man svaret på en time inden kampstart, der er kl. 18.30. Kampen kan ses på TV2 Sport X.

pedri3F

// Villarreal // Pedri
.:FORSIDE:.