fbpx

Frenkie de Jongs comeback trækker ud

FCBARCELONA.DK - 21.09.24

// Frenkie de Jong

Meget tydede på, at Frenkie de Jong snart ville vende tilbage til banen efter hans langvarige ankelproblemer, men at dømme ud fra Hansi Flicks udtalelser på dagens pressemøde, får man næppe hollænderen at se lige med det samme.

De Jongs ankelskade er mere genstridig end man først troede. Han var selv optimistisk omkring sine muligheder for at blive klar til EM, men nåede det ikke. Dernæst var forventningen, at han ville blive klar til sæsonstarten med Barca, men heller ikke det lykkedes.

Artiklen fortsætter under annoncen


De seneste meldinger har lydt på en snarlig klarmelding, men i dag slog Flick fast, at man må væbne sig med tålmodighed. Det skete da han på sit pressemøde svarede på et spørgsmål om Gavi og De Jong.

'Det er ikke vores forventning, at de er klar lige foreløbig. Jeg koncentrerer mig kun om de spillere jeg har til rådighed og der er Gavi og De Jong ikke i blandt. Frenkie er godt på vej, men hans situation er vanskelig. Det samme er tilfældet med Gavi. De har begge brug for mere tid' sagde han.

Dermed hænger det i det uvisse, hvornår man får set Frenkie de Jong på banen igen og måske der er grund til bekymring, når han endnu ikke kan spille. Der har været talt om en mulig operation og det vil i givet fald betyde en forlængelsen af skadespausen med mindst et par måneder.

dejong1F

.:FORSIDE:.