fbpx

Mareridtet fortsætter for Ronaldinho

FCBARCELONA.DK - 12.03.20

// Ronaldinho

Ovennævnte uklare foto er sluppet ud fra det fængsel i Paraguay, hvor Ronaldinho lige nu sidder varetægtsfængslet. Det er tydeligt, at det er usle forhold, men den tidligere Barca-spiller beklager sig ikke.

Forholdene i et paraguayansk fængsel er helt anderledes end man kender dem i Danmark, som man også kan se på billedet, hvor man ser Ronaldinho i fængslets gård. Forholdene er usle og fangerne er i stor stil overladt til selv at styre tingene. Ronaldinho sidder endda i den bedste del af fængslet, hvor der ikke sidder fanger for voldelig kriminalitet eller fra bander.

Trods de meget uvante forhold, kommer der ingen beklagelser fra Ronaldinho. 'Gud ved hvad han gør. Jeg skal tage hvad der kommer som en mand. Jeg er startet på bunden og ved hvad det vil sige at lide' citeres han for at have sagt til en besøgende, i følge avisen Sport.

Der berettes om, at Ronaldinho klarer sig fint i fængslet, hvor han skriver autografer og tager selfies med de andre indsatte.

Ronaldinho er varetægtsfængslet for at rejse ind i Paraguay med falske pas. Sagen får stor opmærksomhed i landet og brasilianeren er sat i varetægtsfængsel i frygt for, at han vil forlade landet uden tilladelse. Det vurderes, at det kan tage måneder før Ronaldinho kommer ud.

.:FORSIDE:.