fbpx

Martin Zubimendi er definitivt ude af billedet

Simon Arun Vrábel - 11.05.23

// Martin Zubimendi

Zubimendi har flere gange været nævnt som afløser for Busquets og de rygter er taget til med catalanerens udmelding om, at han stopper i Barca. Spillerens seneste udtalelse gør dog, at døren må betragtes som definitivt lukket.

Barca har igennem flere sæsoner arbejdet på at finde en kompetent erstatning for Sergio Busquets og her har Martin Zubimendi fra Real Sociedad flere gange været nævnt. Den defensive midtbanespiller lukker dog døren definitivt med hans seneste udtalelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martin Zubimendi skulle ifølge den catalanske presses spekulationer være den mest oplagte erstatning til Sergio Busquets, men hverken spilleren eller Barca har udtalt sig om de rygter. Da Sergio Busquets onsdag formiddag offentliggjorde at han stopper i Barca efter denne sæson, tog rygterne om hans afløser til, og her kom Zubimendis navn endnu engang frem i den catalanske presse.

De seneste meldinger har dog gået på, at Barca har valgt at kigge andetsteds, da Real Sociedad angiveligt insisterer på, at den defensive midtbanespillers frikøbsklausul på 60 millioner euro skal indløses, men nu er spilleren selv ude og dementere rygterne.

’Jeg har aldrig sagt, at jeg ønskede at forlade Real Sociedad, selvom jeg har læst mange nyheder om emnet. Det frustrerer mig, for det bedste jeg kan gøre er, at blive her. Jeg har aldrig overvejet at forlade klubben, for det her er mit hjem. Jeg er glad for at være her og for min seneste kontraktfornyelse, og det gør mig glad at se mine holdkammerater også fornyer deres kontrakter, fordi de også tror på projektet.

Med den udtalelse har den 24-årige Martin Zubimendi gjort det klart, at det næppe bliver ham som kommer til at udfylde de enorme støvler efter Sergio Busquets, når han forlader Barca til sommer.



.:FORSIDE:.