fbpx

Medie: Xavis agenter er i gang med kontrakten

FCBARCELONA.DK - 12.01.20

© Getty Images
// Xavi

Det begynder for alvor at trække op til et trænerskifte hos Barca. Her til morgen melder radiostationen Cadena Cope om, at Xavis agenter er godt i gang med at gennemgå den kontrakt som Barca tilbyder.

Efter at sportschef Eric Abidal og Oscar Grau fra klubbens ledelse holdt møde med Xavi og angiveligt tilbød ham trænerjobbet i klubben med øjeblikkelig virkning, er der nu tilsyneladende godt i gang i papirarbejdet. Det fortæller radiostationen Cope.

Xavis agenter, Fernando Solanas og Arturo Canales, skulle være i gang med at gennemgå den kontrakt som Barca har gjort klar. Der kan være detaljer og forhold som Xavi ønsker ændret, inden at der skrives under. Solanas og Canales er ligeledes agenter for Rakitic og Piqué, så de er vant til at forhandle med Barca.

Hvis Barca og Xavi havde aftalt, at han først skulle overtage trænerjobbet til sommer, ville det næppe gå så stærkt med at gøre papirene klar. Derfor er det mest sandsynlige scenarie, at der snart kommer en melding om et hurtigt trænerskifte.

.:FORSIDE:.