fbpx

Medier: Al fodbold er tæt på at blive lukket ned

FCBARCELONA.DK - 12.03.20

© Getty Images
// Champions League // La Liga // Coronavirus

Det går dramatisk hurtigt med corona-virussen i Europa og i følge flere catalanske og spanske medier er en nedlukning af såvel La Liga som Champions League en meget realistisk mulighed. I Barcelona følger man udviklingen tæt.

Overalt i Europa lukker man ned for at begrænse smitten med corona-virus, som man også ser det i Danmark. Endnu er der ikke taget tiltag til aflysninger af liga-kampe i Spanien, men det kan meget vel ske allerede i dag eller fredag. Det vil i givet fald betyde, at weekendens kampe aflyses. Barca møder lørdag Mallorca på udebane.

Også UEFA vurderes tæt på at suspendere Champions League og Europa League, hvor flere kampe allerede er aflyst, men hvor der også blev spillet i går med opgørene mellem Liverpool og Atlético Madrid samt PSG og Dortmund, endda med tilskuere på Anfield.

I går blev en Juventus-spiller konstateret smittet og det betyder, at italienerne ikke kan spille mod Lyon i næste uge, da holdets spillere skal i karantæne. Dertil kommer de mange restriktioner for rejser mellem europæiske lande.

Derfor vurderes det, at UEFA ikke har andet valg end at suspendere Champions League og Europa League indtil videre. Det vil for Barcas vedkommende betyde en udsættelse af kampen på onsdag mod Napoli på Camp Nou, et opgør hvor det allerede var besluttet, at spille uden tilskuere.

Bliver La Lige lukket ned, betyder det som minimum to uger uden fodbold. I Barca kan man ikke gøre meget andet end at fortsætte det daglige arbejde og afvente hvad der sker. Derfor er der ingen meldinger om at  aflyse træningen.

.:FORSIDE:.