fbpx

Messi: 'El Clásico er hårdest på Camp Nou'

FCBARCELONA.DK - 17.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // El Clásico // Real Madrid

Når Barca i morgen tager imod Real Madrid på Camp Nou, forventer Messi at det bliver en hård og svær opgave. Han føler at disse kampe er sværere på Camp Nou end når ærkerivalerne mødes på Santiago Bernabeu.

'Når vi spiller på Bernabeu, får vi meget mere plads, for der går de mere efter sejren, fordi de er forpligtet til det som hjemmehold og fordi tilskuerne skubber på. På Camp Nou planlægger de en anden type kamp, hvor de passer mere på bagude og står tæt sammen. De satser på kontra og de har meget hurtige spillere i front. På Bernabeu spiller begge hold lige med, men her (Camp Nou, red.), bliver kampen hårdere og mere kompliceret' udtaler han til avisen Marca.

Med sine 32 år får Messi flere pauser end tidligere i karrieren og han bliver spurgt, hvordan han har det med det. 'Nogle gange er det en holdkammerat der spiller og jeg mener, at man skal tage det på den bedst mulige måde. Det er vigtigt at alle i truppen føler sig vigtige, for vi får brug for alle, for at nå vores mål' svarer han.

Madrid-træner Zinedine Zidane har været meget kritiseret efter en svær sæsonstart og det bliver Messi bedt om at kommentere. 'Os der har været længe i de store klubber ved, at det er normalt. Folk glemme hurtigt hvad du har præsteret før. Trænere og spillere i de store klubber ved, at vi konstant er i fokus og det må vi leve med' siger han.

Eden Hazard kom til Madrid som den store stjerne efter Cristiano Ronaldo og Messi bliver spurgt, om belgieren er en god afløser for portugiseren. 'Hazard har mange kvaliteter, men han er anderledes en Cristiano. Det er meget svært at erstatte Cristiano, men Hazard er også en stor spiller' afslutter argentineren.

.:FORSIDE:.