fbpx

Neymar: 'Hvis du ikke er glad, skal du rejse'

FCBARCELONA.DK - 17.12.19

© Getty Images
// Neymar

Efter lang tids tavshed har Neymar på ny kommenteret sin fodboldmæssige fremtid. Her slår han fast, at han er fuldt fokuseret på PSG, men han åbner samtidig døren for, at han kan være på vej væk.

Det er i en snak med France Football, at Neymar udtaler sig om sin egen situation, efter sommerens polemik omkring et muligt skifte til Barca. 'Lige nu tilhører jeg Paris og jeg er 100% engageret. Jeg vil give alt på banen for at PSG triumferer' kommer det fra ham.

Neymar kom på kant med PSG's fans, da han forsøgte at komme væk sidste sommer. 'Jeg ønskede på intet tidspunkt at såre nogen, men jeg mener også, at hvis du ikke er glad hvor du er, skal du rejse' fortsætter han og åbner dermed op for, at et skifte kan blive aktuelt til sommer.

Også Messis sjette Ballon d'Or får en kommentar. 'Messi er en utrolig spiller. Han er den bedste jeg har nogensinde har set spille. Det er ikke så mærkeligt, at han har seks Ballon d'Or, for han har holdt sig på toppen i mange år. Man burde lave en Ballon d'Or kun til ham' siger Neymar.

Netop Ballon d'Or er tydeligvis en drøm for brasillianeren. 'Jeg ville også rigtig gerne vinde den, men det er ikke noget der bekymrer mig. Enten kommer Ballon d'Or af sig selv, eller også gør den ikke' afslutter han.

.:FORSIDE:.