fbpx

Medie: Neymars værdi er faldet med 20 mio. euro

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.03.20

© Getty Images
// Neymar

Selvom det kun lige er blevet marts måned, så er Barca allerede godt i gang med planerne om at hente Neymar tilbage. Kigger man på prisen på ham er hans værdi faldet med 20 mio. euro på det seneste.

Der har længe været rygter om, at Neymar til sommer vil koster Barca omkring 180 mio. euro, men kigger man på det pålidelige medie Transfermarkt med speciale i værdiansættelser af fodboldspillere, så er Neymars værdi faldet til 160 mio. euro på det seneste.

Årsagen til faldet i værdiansættelsen af Neymar kan skyldes, at han ikke helt længere har været den samme som for to år siden. Dertil spiller de mange langvarige skader helt sikkert også ind.

Det er godt for Barca, at Neymars værdi er faldet, da han så bliver billigere, men man skal også tage sådanne værdiansættelser med et gran salt, da de hurtigt kan gå op og ned i fodboldens verden.

Efter, at Barca forgæves forsøgte at hente Neymar sidste sommer, er Barca nu godt i gang med at planlægge et nyt forsøg til sommer ifølge de seneste meldinger fra Catalonien. Denne gang ser det noget nemmere ud, da en FIFA-regel tillader FIFA at bestemme en pris på Neymar efter tre sæsoner i Paris.

.:FORSIDE:.