fbpx

Nu venter alle på en forklaring fra Joan Laporta

FCBARCELONA.DK - 24.05.24

// Xavi

Tidligere i dag blev det officielt, at Barca siger farvel til Xavi efter denne sæson. Det har ligget længe i luften at det kunne ske, men præsident Laporta har været tavs. Nu venter alle på, at han forklarer årsagen til fyringen.

Hvorfor vendte Joan Laporta på en tallerken, blot 3-4 uger efter, at han meldte officielt ud, at Xavi også leder holdet i næste sæson? Hvorfor ændrede Barca-præsidenten pludselig mening på et så draktisk område som trænerposten?

Artiklen fortsætter under annoncen


Spekulationerne har indtil nu gået på, at det var nogle udtalelser fra Xavi der gjorde, at Laporta både blev skuffet og vred. Han indså angiveligt, at det ikke længere var holdbart med Xavi som holdets træner.

I den officielle udmelding i dag konstaterer klubben blot, at man siger farvel til Xavi efter søndagens kamp mod Sevilla, og at man takker ham for indsatsen. Man kommer ikke med nogen begrundelse.

Spørgsmålet er om Laporta siger noget i dag, eller om Xavi kommer med sin version, når han holder pressemøde i morgen forud for kampen mod Sevilla, med mindre det bliver aflyst.

xavi146F

.:FORSIDE:.