fbpx

Officielt: Mistillidsafstemningen er en realitet!

Jacob Møller Nielsen - 07.10.20

// mistillidsvotum

Optællingen af valide underskrifter til mistillidsvotummet mod præsident Bartomeu og Barcas bestyrelse har i dag nået de 16.521 underskrifter, som skulle indsamles for at få en afstemning i stand.

En officiel mistillidsafstemning mod Barcas nuværende præsident og bestyrelse er en realitet! Det bekræfter gruppen, som står bag underskriftsindsamlingen. I spidsen af gruppen finder man præsidentkandidater som Jordi Farré, manden der satte gang i underskriftsindsamlingen, og Victor Font, som er en af favoritterne til at overtage præsidentposten ved næste valg.

Underskriftsindsamlingen til mistillidsvotummet blev startet af Jordi Farré tilbage den 26. august kort tid efter, at holdets kaptajn, Lionel Messi, havde meddelt sit ønske om at forlade klubben. Målet var klart: underskrifter fra 16.521 stemmer fra klubbens socios og medlemmer var nødvendigt inden den 17. september for at få en afstemning om Bartomeu og bestyrelsens fremtid i klubben.

I dag er optællingen af valide stemmer så nået de 16.521 nødvendige stemmer, og det betyder dermed, at en officiel folkeafstemning om et mistillidsvotum mod Bartomeu kommer til at finde sted. Det næste skridt i processen skulle ifølge avisen Sport være, at der inden 20 dage skal fastlægges en dato på, hvornår afstemningen skal foregå.

.:FORSIDE:.