fbpx
Annonce

Pablo Torre vil tale manglende spilletid med Xavi

Simon Arun Vrábel - 24.09.22

Det unge midtbanetalent Pablo Torre står i en limbo imellem første- og andetholdet og derfor mangler han forsat kontinuerlig spilletid. Pablo Torre har derfor bedt Xavi om et møde for at få afklaret situationen.

Pablo Torre blev i sommer hentet fra Racing Santander med tanke på, at han skulle spille for andetholdet Barca Atlétic. Det 19-årige talent overbeviste dog hurtigt Xavi og derfor blev han lovet spilletid med førsteholdet men faktum er, at spanieren står med et ben i hver lejr.

Det er bestemt ikke mangel på talent som gør, at Pablo Torre endnu ikke har fået kontinuerligt med spilletid og i sæsonens første træningskamp imod Olot, viste han da også sine kvaliteter frem for de catalanske tilhængere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Faktisk er det kun blevet til sølle ni officielle minutter på banen, som var med førsteholdet da man hjemme vandt 5-1 over Viktoria Plzen og til trods for at Torre officielt tilhører Barca Atlétic, har han endnu ikke spillet et eneste officielt minut for Rafa Marquez' mandskab. Det har ifølge den catalanske avis Sport fået Torre til at bede Xavi til et møde omkring den manglende spilletid.

Xavi har flere gange udtalt at Torre er dygtig nok til at få spilletid med førsteholdet, som han i øvrigt også træner med, men der er kun to offensive pladser på midtbanen og her står spillere som Frenkie de Jong, Pedri, Gavi og Franck Kessié før Torre i køen, så udsigten til spilletid ligger ikke lige rundt om hjørnet. Det var blandt andet også af den årsag Torre overvejede at lade sig udleje i slutningen af sommerens transfervindue, men Xavi insisterede på at han blev.

Det bliver derfor spændende at se hvad Xavi og Torre bliver enige om, for der er ingen tvivl om, at den unge midtbanespiller som allerede har optrådt otte gange for det spanske U19 landshold, har en stor fremtid foran sig.

// Pablo Torre
.:FORSIDE:.