fbpx

Avis: Barca ikke tilfredse med Torres' spilletid i Girona

FCBARCELONA.DK - 19.11.23

// Pablo Torre

Barca valgte at udleje Pablo Torre til Girona i sommer for at han kunne udvikle sig, men indtil nu har spilletiden været sparsom. Det får angiveligt Barca til at overveje at finde en anden klub til Torre til januar.

Efter 13 runder af La Liga har Pablo Torre været på banen i otte af dem og det kunne umiddelbart se fornuftigt ud, men når man i stedet tæller antal spillede minutter, er billedet noget anderledes. Torre har nemlig kun været på banen i 119 minutter indtil nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen er, at Torre som oftest er blevet skiftet sent ind i kampene og selvom han har fået ros af sin træner Michel, har det ikke udmøntet sig i mere spilletid. Situationen begynder at skabe panderynker hjemme i Barcelona, hvor den sportslige ledelse angiveligt overvejer om der skal ske ændringer. Det fortæller avisen Sport.

Man kan se at Torre ikke uvikler sig og da situationen ikke ser ud til at ændre sig, kan det blive konklusionen, at Girona ikke er det rigtige sted for den 20-årige midtbanespiller. Ifølge Sport overvejes det derfor at tage en dialog med Girona om lejeaftalen skal ophæves før tid.

Tanken er ikke at tage Torre tilbage, men derimod finde en ny klub for resten af sæsonen, hvor mulighederne for spilletid vurderes større..:FORSIDE:.