fbpx

Pablo Torre har det fortsat svært i Girona

FCBARCELONA.DK - 28.02.24

 


Sæsonen går slet ikke som den udlejede Pablo Torre kunne ønske sig det i Girona. Midtbanespilleren har mere end svært ved at få spilletid og dermed virker det nærmest umuligt, at han får en plads hos Barca næste sæson.

Pablo Torre spiller en sekundær rolle hos sæsonens overraskelse fra Girona. Målet var ellers, at den 20-årige midtbanespiller skulle samle erfaring og udvikle sig i den lille catalanske klub, men spilletiden udebliver og derfor står Torre noget i stampe.

Det begyndte ellers at lysne lidt i december måned, hvor træner Michel bruge Torre mere, men siden er spilletiden kun blevet mindre. Man skal tilbage til den 14. januar for at finde spanierens seneste plads i en startopstilling.

Samlet set er det kun blevet til 610 minutters spilletid for Pablo Torre, fordelt mellem La Liga og Copa del Rey. Det placerer ham på en 18. plads i Gironas trup og det vidner om en perifær rolle.

Intet tyder på at det vil ændre sig resten af sæsonen og dermed skal Barca finde ud af, hvad der skal ske med Pablo Torre til sommer. Det virker ikke oplagt at bruge ham i næste sæson, med den midtbane Barca allerede råder over, så det tegner mest til endnu en lejeaftale eller et salg.

pablotorre5F

// Pablo Torre
.:FORSIDE:.