fbpx

Girona meldes lune på at beholde Pablo Torre

Peter Vyff - 30.05.24

 


Barca sendte sidste sommer Pablo Torre til udleje hos Girona, hvor han dog ikke har været den store succes. Klubben fra det nordlige Catalonien meldes dog alligevel lune på at forlænge lejeopholdet til næste sæson.

Ledelsen sendte sidste år en række spillere på udleje med henblik på enten at sætte skub i deres udvikling, eller øge deres markedsværdi med henblik på et fremtidigt salg. Størstedelen af spillerne vender nu snart tilbage, og det er nu op til Deco og Hansi Flick at tage stilling til, hvad der skal ske fremadrettet.

Catalanerne sendte blandt andet Pablo Torre til Girona, hvor han trods holdets succes i La Liga, ikke har haft nogen speciel andel i denne sæsons helt store overraskelse. Spanieren er blevet brugt sparsomt af cheftræneren Michel, og han er som oftest blevet brugt som indskifter sent i kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den manglende spilletid har fået flere medier til at så tvivl om Torres fremtid, men ifølge avisen Mundo Deportivo, har Girona et stort ønske om at forlænge lejeopholdet. Det kommer som noget af en overraskelse, da midtbanespilleren som nævnt, ikke har haft den store indflydelse på holdet.

Michel har dog angiveligt en tro på, at han kan forløse spanierens potentiale, ligesom det også vægtes højt, at han allerede har tilpasset sig klubben. På den anden side, skulle den 21-årige Torre også være lun på idéen om at fortsætte hos Girona, da han umiddelbart ikke har udsigt til spilletid hos Barca.

Girona skal spille Champions League i næste sæson, og de får derfor brug for en større bredde i spillertruppen med de mange kampe, der venter efter sommerferien. Det virker samtidig også til at være en god aftale for Barca, og den eneste bekymring er kun, hvorvidt Torre får spilletid, og derved kan fortsætte sin udvikling.

pablotorre9F

 

// Pablo Torre
.:FORSIDE:.