fbpx
Annonce

Skadet Pablo Torre missede Copa del Rey-kamp

Simon Arun Vrábel - 02.11.23

// Pablo Torre

Pablo Torre har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid siden starten på lejeopholdet hos Girona og bedst som man skulle tro at Copa del Rey var muligheden for spilletid, er offensivspilleren blevet skadet igen.

Unge Pablo Torre har ikke fået mange minutter på banen siden begyndelsen af lejeopholdet hos Girona og det 20-årige talent blev også udeladt fra den trup, som i går mødte upåagtede San Roque i Copa del Rey og vandt en snæver 1-2 sejr på en scoring i overtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tilværelsen har helt generelt være svær for Pablo Torre, som har haft svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid, siden han sidste sommer ankom til Barca fra Racing. I Barca ønskede Xavi, at midtbanespilleren brugte det meste af tiden sammen med førsteholdet, hvorfor minutterne for Barça Atlètic var stort set ikke eksisterende. Samtidig var konkurrencen om spilletid på førsteholdet så stor, at Torre heller ingen minutter fik der.

Konsekvensen blev, at Torre op til denne sæsonstart blev udlejet til Girona, hvilket var en beslutning, som alle parter var glade for. Faktum efter 11 spillerunder er dog, at Torre kun har spillet 119 minutter fordelt på otte kampe, og derfor var der megen optimisme forud for Gironas første kamp i dette års Cope del Rey, hvor modstanderen var San Roque fra den tredjebedste spanske række.

Avisen Mundo Deportivo fortæller dog, at Pablo Torre i sidste øjeblik blev helt udeladt fra truppen på grund af en baglårsskade, som dog ikke skulle være alvorlig. Alligevel er det trist nyt for både Torre og Barca, for kampen var ellers en gylden mulighed for, at den unge midtbanespiller kunne få nogle tiltrængte minutter, som i højere grad kunne overbevise cheftræner Michel.

Avisen beretter ikke noget om varigheden af Torre’s skade, hvorfor det ikke er utænkeligt, at det unge talent får endnu en chance for spilletid, når Girona på lørdag møder Osasuna på udebane. 

.:FORSIDE:.