fbpx

Avis: Barca overvejer at hente Pablo Torre hjem

Markus Johannessen - 20.11.23

 


Gavis alvorlige skade åbner op for en ny situation på det vinterlige transfermarked for Barca. Catalanerne overvejer angiveligt at hente Pablo Torre hjem fra Girona allerede til januar, selvom hans lejekontrakt løber indtil juli 2024.  

Barca har fået grønt lys til at hente en erstatning for den skadede Gavi og spillerens løn må udgøre 80% af Gavis løn. Derfor kan Xavi og co. overveje at leje en spiller fra en anden klub eller hente en spiller tilbage, som Barca allerede har udlånt. Her kommer muligheden for Pablo Torre ind i billedet.

Ifølge den catalanske avis Sport er Barcas ledelse i forvejen ikke tilfredse med Pablo Torres ophold i Girona. De sendte den unge midtbanespiller afsted for, at han kunne udvikle sig under mere regelmæssig spilletid, men indtil videre har han kun fået lov til at spille 119 minutter i La Liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


En situation, der står i kontrast til hans rolle på det spanske U21-landshold, hvor han viser sig som en af de stærkeste profiler i øjeblikket. Indtil videre har han brilleret med to mål og to assists i de fire kvalifikationskampe til U21 EM. 

Det er efter sigende hans mangel på defensive evner, der holder ham fra en startplads hos Girona, men kompleksiteten af situationen efter, at Gavi pådrog sig en langvarig skade, har fået Barca til at overveje muligheden for at hente Pablo Torre tilbage den 1. januar.

Barcas ledelse er på jagt efter forstærkninger i offensiven og det 20-årige talent fungerer både som offensiv midtbanespiller og venstre kant. Han har et naturligt talent for at levere assists og er allerede imponerende effektiv ved dødbolde. 

// Pablo Torre
.:FORSIDE:.