fbpx

Raiola: 'Barca tog Matthijs de Ligt for givet'

Anders Lang Jensen - 04.01.20

© Getty Images
// De Ligt // Frenkie de Jong

Den særdeles kontroversielle spilleragent, Mino Raiola, har blandt andre hollandske Matthijs de Ligt i folden. I sommer var Barca meget interesseret i forsvarstalentet, men Raiola sørgede for et skifte til Juventus i stedet.

Historier fra den catalanske presse har den seneste tid forklaret, at Matthijs de Ligt drømte om et skifte til Barca, men angiveligt skulle agenten, Mino Raiola, have trumfet Juventus-handlen igennem, fordi italienerne var klar med et stort millionbeløb i agenthonorar. Men den køber Raiola ikke, som du retter en kritik mod catalanerne.

Barca tog Matthijs de Ligt for givet. De troede, at fordi De Jong ankom, så ville De Ligt gøre det samme. De behandlede ham som et stykke ost, som vi siger. Deres begrundelse for, hvorfor de ville have ham, var forkerte. Troede de selv på, at en spiller som Piqué ville forlade sin plads på holdet?' sagde Mino Raiola til Voetbal International.

'I Holland tror betragter de næsten Barca som en hollandske klub og ikke en udenlandsk. De så denne transfer som uundgåelig – de troede, at han var nødt til at tage til Barca. De Ligt er ikke interesseret i penge - han vil bare spille. Juventus ville have ham for et år siden og De Ligt sagde, at han ville til 'forsvarsskolen' hos Juve. Derfor valgte vi Juventus for at uddanne ham videre' lød det fra agenten.

Matthijs de Ligt har fået en blandet start i Juventus, hvor han i perioder har haft det svært. Den unge hollænder drømmer angivelig stadigvæk om en fremtid på Camp Nou, men den drøm må vente nogle år endnu.

.:FORSIDE:.