fbpx

Ronaldinho skal spille fodboldturnering i fængslet

FCBARCELONA.DK - 13.03.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Ronaldinho er som bekendt blevet fængslet i Paraguay for at rejse ind i landet med et falsk pas. Her skal brasilianeren deltage i en fodboldturnering, hvor de indsatte spiller mod politiet. Reglen er dog, at Ronaldinho ikke må score mål.

I Paraguay arrangerer man hvert år en fodboldturnering kaldet 'Cuadrilátero', som er en turneringen hvor hold bestående af indsatte i fængslerne spiller mod hold bestående af politibetjente over 35 år.

Ronaldinho, som er varetægtsfængslet i Paraguay, er nu blevet inviteret til at deltage i turneringen for de indsatte. Her skulle der være stor kamp mellem de forskelle indsattes hold om at sikre sig Ronaldinho.

Der er ingen tvivl om, at det hold, som løber med Ronaldinho, vil have en klar fordel. Derfor skulle man have aftalt, at brasilianeren ikke må score mål, men kun må assistere sine holdkammerater. Ronaldinho skulle ifølge lokale medier have ytret sin utilfredshed med reglen, men accepteret den med et smil.

Det hold, som vinder fodboldturneringen, får en gris på 16 kilo, som skal deles mellem holdkammeraterne. Et trofæ og en titel, som ikke ret mange andre fodboldspillere får muligheden for at skrive på CV'et.

.:FORSIDE:.