fbpx

Setién holdt ord med hensyn til de unge

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.01.20

© Getty Images
// Setien // Pérez // Ansu Fati // Granada

Ved sin præsentation som den nye træner i Barca, lagde Quique Setién vægt på at give de unge talenter chancen noget mere på førsteholdet. De ord holdt stik, da hele tre talenter fik spilletid i sejren over Granada søndag aften.

Allerede ved træningerne op til søndagens kamp mod andalusierne var der tegn på, at Setién ville holde hvad han han lovet tidligere på ugen, da flere spillere fra Barcas næstbedste mandskab havde trænet med. Da truppen så blev udtaget til kampen var Ansu Fati, Carles Pérez og Riqui Puig alle med i truppen.

Netop de tre spillere kom alle i aktion i sejren over Granada og Setién kan være tilfreds med deres indsats.. Ansu Fati startede i angrebet sammen med Messi og Griezmann, mens de to catalanere blev skiftet ind senere i kampens slutning.

Ansu Fati gjorde sig mest bemærket i første halvleg, hvor han kom frem til flere muligheder, men uden at score. Fati blev senere skiftet ud med elleve minutter igen og erstattet med Carles Peréz, der dog ikke gjorde det store væsen af sig.

Riqui Puig var den spiller fra Barca B, der gjorde sig mest bemærket mod Granada. Den 19-årige midtbanespiller kom på banen til de sidste 20 minutter og var kort tid efter med i scoringen til Barca. Catalaneren var også tæt på at få en assist, da han i det 84. minut drev bolden frem og spillede Griezmann fri til en afslutning, der desværre gik i sidenettet.

I tillægsminutterne kunne Puig også været blevet den store skurk, da han smed bolden væk foran feltet, der endte i en farlig situation, men Ter Stegen reddede sikkert langskuddet, som opstod efter Puigs boldtab. Kort efter var han dog tæt på at spille Messi fri til en chance.

Med tre spillere fra det næstbedste Barca-hold, som fik spilletid i La Liga, fik Quique Setién dermed lagt godt fra start i forhold til at give de unge spillere flere muligheder for at vise sig frem på førsteholdet. Sådan ventes det at forstætte under den nye træner.

.:FORSIDE:.