fbpx

Torres' lårskade efterlader Flick med få muligheder

FCBARCELONA.DK - 09.10.24

 


De mange skader i Barcas trup har gjort det svært for Hansi Flick i hans første sæson i klubben. Han har måtte afprøve mange nye ting og det bliver ikke nemmere af, at Ferran Torres nu er ude med en lårskade i to måneder.

I målet mangler der førstekeeper Ter Stegen og i forsvaret må Flick undvære nøglespillere som Araujo og Andreas Christensen. På midten mangler Gavi, Bernal, Fermín og Olmo, mens De Jong først lige er vendt tilbage fra fem måneders skadesfravær. Nu er det angrebet der er ramt med Ferran Torres' lårskade, der forventer at holde ham ude i to måneder.

Set i lyset af disse massive fravær er det imponerende, at Hansi Flick alligevel har evnet at sammensætte et konkurrencedygtigt mandskab, der har taget førringen i ligaen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fraværet af Torres må dog give Flick nye panderynker, for selvom spanieren ikke for alvor har gjort sig gældende denne sæson, vil han blive savnet. Flicks førstevalg i front er tydeligvis Raphinha, Lewandowski og Yamal, men de kan ikke spille alle kampe. Her havde Torres rollen som afløser, men den mulighed er nu udelukket i to måneder.

Flicks eneste andre reserver til angrebet er Ansu Fati og Pau Victor og det virker sårbart. Fati kæmper stadig med at finde niveauet og Victor er uerfaren og har ikke spillet meget denne sæson. Ingen af de to ligner oplagte indskiftere i vigtige kampe som mod Sevilla, Bayern München eller Real Madrid, der er de næste der venter.

Flick kan glæde sig over, at Dani Olmo snart er tilbage. Han kan spille i front, men kampformen kan ikke være optimal. Det samme gør sig gældende med Fermín López, der også kan hjælpe i front. Ingen af dem er dog naturlige angribere.

Spørgsmålet er så om Flick henter hjælp hos andetholdet Barca Atlétic eller på ynglingeholdet Juvenil A, som han har måtte gøre så mange gange før og med succes.

Under alle omstændigheder står Hansi Flick i en svær situation, hvor der er få oplagte muligheder. Hvordan han løser den opgave, vil de kommende kampe vise.

flick11F
© Imago

// Ferran Torres // Hansi Flick
.:FORSIDE:.