fbpx

Hansi Flick straffede Koundé med plads på bænken

FCBARCELONA.DK - 07.10.24

 


Jules Koundé startede i søndagens kamp mod Alavés på bænken for første gang i denne sæson og det var der en helt særlig grund til. Det var nemlig en straf fra Hansi Flick, da franskmanden kom sent inden kampen.

Ingen søndagens kamp mod Alavés havde Koundé ellers spillet samtlige minutter for Barca i denne sæson - nemlig 900 ud af 900 mulige. Det blev der søndag lavet om på, da den franske forsvarsspiller måtte tage plads på bænken fra opgørets start.

Nu afslører den catalanske avis Sport så, at det ikke var for at spare Koundé eller af taktiske årsager, at Hansi Flick henviste ham til bænken. Meningen var nemlig, at franskmanden skulle være startet på højre back, men ved kampstart var den plads gået til Hector Fort.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport var årsagen til bænkpladsen, at Koundé kom for sent til det møde, som truppen havde nogle timer inden søndagens kamp, hvor man gennemgik taktikken en sidste gang. Hansi Flick kræver, at spillerne altid kommer til tiden både til træning, taktiske møder og til kampene, og tyskeren går meget op i, at dette overholdes.

Derfor valgte Hansi Flick at straffe Koundé med en plads på bænken og sendte dermed et klart signal om, at spillerne skal respektere reglerne og at der bliver slået hårdt ned på sløseri, hvilket Koundé altså fik at føle.

Hansi Flick sendte Jules Koundé på banen efter 67 minutter.

// Jules Koundé // Hansi Flick
.:FORSIDE:.