fbpx

Lamine Yamal forklarer sin surmulen mod Alavés

FCBARCELONA.DK - 09.10.24

 


Det skabte opmærksomhed i medierne, da Lamine Yamal dybt frustreret blev skiftet ud i søndagens opgør mod Deportivo Alavés. Nu forklarer angriberen årsagen til, at han sad og surmulede længe på udskiftningsbænken.

Yamals reaktion blev tolket som om, at han var sur over at Hansi Flick valgte at skifte ham ud midt i anden halvleg. Nu kommer angriberen med sin egen forklaring.

'Udover at være vred, var jeg ikke tilfreds med min kamp. Jeg mener jeg kunne have spillet bedre. Jeg kræver meget af mig selv og jeg var vred på mig selv' indleder han fra den spanske landsholdslejr ifølge avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg talte med Flick og han spurgte, hvorfor jeg havde det på den måde, om det var på grund af udskiftningen. Jeg sagde, at det var det ikke. Det var fordi jeg kunne have hjulpet holdet mere' fortsætter Yamal.

Han forsikrer om, at forholdet til træneren er godt. 'Han er meget tæt på os alle, både dem der spiller meget og dem der spiller mindre. Vi har det alle godt med ham og det kan man se, når vi spiller' afslutter han.

Det er en kendsgerning, at Lamine Yamal spillede en anonym kamp i søndags og det var altså årsagen til hans surmulen på udskiftningsbænken.

yamal9F
© Imago

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.