Anders Lang Jensen - 23.03.24

// Mikayil Faye

Barcas 19-årige forsvarstalent Mikayil Faye fik fredag debut for Senegals A-landshold, og det blev en debut, der ikke lige sådan går i glemmebogen. Senegal vandt 3-0 over Gabon, og Mikayil Faye scorede dertil et sandt drømmemål.

Til daglig tørner han ud for klubbens andethold Barca Atlètic, hvor den venstrebenede forsvarsspiller imponerer stort. Til denne landsholdspause blev Mikayil Faye overraskende efterudtaget til Senegals A-landshold efter et sent afbud, og den chance blev udnyttet.

Mikayil Faye startede inde i bagkæden for Senegal, og et minut før pausefløjt tog Barca-spilleren sagen i egen hånd og trykkede af fra distancen. Det resulterede i et flot 2-0-mål til Senegal efter et sandt drømmehug fra Mikayil Faye.

Barca hentede Mikayil Faye i sommer fra kroatiske NK Kustosija, og hurtigt har den 19-årige afrikaner taget store skridt i sin udvikling. Andre klubber er interesseret i ham, men i Barca har man stor tillid til senegaleserens evner, og at de snart skal bruges på førsteholdet.