fbpx

Video: Spillerne hyldede Cubarsí efter pragtpræstation

Simon Arun Vrábel - 13.03.24

// Napoli // Pau Cubarsí

Xavi viste tirsdag 17-årige Pau Cubarsí den ultimative tillid, da han gav ham en startplads i det vigtige returopgør imod Napoli. Forsvarsspilleren takkede for tilliden med en præstation så fænomenal, at han blev kåret til kampens spiller.

Både pressen, tilhængerne og holdkammeraterne lagde mærke til den fænomenale indsats, som den kun 17-årige Pau Cubarsí leverede sammen med rutinerede Ronald Araújo i det centrale forsvar. Den unge forsvarsspiller brillerede i defensiven og var uden overraskelse det helt store samtaleemne efter kampen.

Cu- Cu- Cubarsí kunne man flere gange høre der blev sunget på lægterne under gårsdagens Champions League-opgør, og Pau Cubarsí leverede da også flere flotte aktioner med vigtige tacklinger, velovervejede afleveringer og flere lange bolde op til især Fermín López og Lamine Yamal.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter opgøet blev Cubarsí kåret til kampens spiller, og holdkammeraterne gjorde sit til at fejre den flotte kåring, da han efterfølgende begav sig ind i omklædningsrummet.

Herunder kan man se hvordan Xavi og spillerne fejrede Cubarsís flotte indsats, som i høj grad var med til at sikre en 3-1 sejr og videre avancement til kvartfinalen.

 

.:FORSIDE:.