fbpx

Vigtig uge venter Koeman og hans spillere

FCBARCELONA.DK - 14.09.20

// Ronald Koeman


Barca spillede sin første træningskamp lørdag og kun to testkampe mere er i kalenderen, inden det går løs i ligaen. Derfor bliver det en særdeles vigtig uge der venter for Koeman, for mange spørgsmål skal forsøges besvaret.

Man kan næppe være uenig i, at sæsonforberedelser langt fra er optimale for Koeman og hans spillere. Sommerpausen var atypisk kort på grund af den forlængede sæson og tiden til forberede sig til denne sæson er forkortet fra seks til fire uger.

Det giver plads til kun tre træningskampe, i lørdags mod Nàstic samt mod Girona onsdag og Elche lørdag i det traditionsrige Trofeu Joan Gamper opgør. Dertil kommer at Koeman skal forsøge at få indarbejdet de aspekter i spillet han ønsker og det er der ikke meget tid til. Her bliver denne uge utrolig vigtig.

Det starter ud med en træning i eftermiddag og igen i morgen formiddag, hvorefter kommer kampen mod Girona onsdag. Holdet træner igen torsdag og fredag formiddag og lørdag aften gælder det så Elche på Camp Nou.

Denne uge kommer derfor til at give svar på mange ting, for Koeman skal forsøge at finde frem til det hold, der skal spille den første kamp i ligaen, der er mod Villarreal den 26. eller 27. september.

.:FORSIDE:.