fbpx

Koeman: 'De Jongs situation er bekymrende'

FCBARCELONA.DK - 05.09.24

// Frenkie de Jong // Ronald Koeman

Noget tyder på, at Frenkie de Jong snart er klar til at spille igen, men Hollands landstræner Ronald Koeman, er tilsyneladende ikke helt tryg ved situationen. Han understreger, at De Jong endnu ikke er kommet sig 100%.

Der er fra den hollandske landholdslejr, at Koeman kommenterede på Frenkie de Jongs ankelskade, der har holdt ham ude siden april.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Han har tre gange pådraget en generende skade i den samme ankel, der har taget skade og har brug for tid, til at blive kureret. Der er gået lang tid, men vi håber at han kommer sig 100%, for det vil også være godt for landsholdet' kom det fra den tidligere Barca-spiller og træner.

Koeman er ikke sikker på, at midtbanespilleren bør komme i aktion lige med det samme. 'Frenkies situation er bekymrende, for han har været ude i lang tid. Som jeg forstår det, går det hele tiden bedre, men han er endnu ikke kommet sig fuldstændig' lød det videre fra ham.

Det er da også usikkert hvad der kommer til ske med De Jong, for det er ikke mange dage siden, at Hansi Flick nævnte muligheden for en operation, hvis anklen ikke snart bliver smertesfri.

dejong55F

.:FORSIDE:.