fbpx

Xavi gav ikke sine spillere fri den 1. januar

FCBARCELONA.DK - 02.01.24

 


Der blev ikke givet plads til de store nytårsfestligheder for Barcas spillere, for Xavi havde indkaldt sine spillere til træning i går den 1. januar. Formålet er at skabe grundlaget for en god start på det nye år.

Barca skal i kamp allerede på torsdag i det nye års første opgave, hvor Las Palmas venter på udebane i La Liga. Derfor har Xavi ingen intentioner om at spilde tiden med en fridag omkring nytår.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spillerne fik en lille uge fri omkring jul, hvor de kunne lade batterierne op, men nu skal de igen i omdrejninger, for der venter vigtige opgaver forude. Kampen mod oprykkerne fra Las Palmas skal vindes, hvis Barca ikke skal se Real Madrid og Girona trække yderligere fra i toppen. Deruover træder holdet ind i pokalturneringen Copa del Rey på søndag, mens de den torsdag 11. januar spiller semifinale i den spanske Supercup, og måske finale søndag den 14. januar, hvor sæsonens første titel er på spil.

Derfor er det forståeligt, at Xavi kalder til træning den 1. januar, hvor mange ellers kunne nyde en fridag. Han valgte dog at henlægge træningen til om aften, så at spillerne kunne sove lidt længere efter nytårsaften.

Allerede her til formiddag kalder Xavi til træning igen, så det er virkelig på med arbejdshandskerne her i det nye år.// Træning
.:FORSIDE:.