fbpx

Zidane: 'De har Messi, men vi har vores egne våben'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.12.19

© Getty Images
// Real Madrid // Zidane

Real Madrid-træner Zinedine Zidane holdt her til formiddag pressemøde forud for onsdagens El Clásico. Her håbede han på en god kamp, lagde vægt på egne kvaliteter og talte lidt om deres mulige taktik på Camp Nou.

'Vi ser frem til kampen mod Barca. Det handler om at spille elleve mod elleve plus dem der bliver skiftet ind. Det er det vigtigste. Vi ved hvem vi skal spille mod. Vi ved også de har Messi, men vi har også vores egne våben. Vi ønsker at spille en god kamp' indledte han.

Der har været rygter om endnu en udsættelse af El Clásico, men det er ikke noget Zidane tror sker. 'Jeg er slet ikke bekymret for det. Vi glæder os til at spille kampen. Jeg husker selv da jeg spillede disse kampe, det er dem du lever for at spille. Vi skal bare koncentrere os om det der sker på banen' sagde han.

Barca og Real bor på samme hotel før El Clásico og tager sammen den korte vej til Camp Nou, men det bekymrer ikke Real Madrid-træneren. 'Jeg synes ikke det er en dårlig ting, men det er anderledes. Sådan er det lige nu. De har bestemt vi skal tage afsted sammen, så det gør vi. Der er ikke så meget at forklare. Det vigtigste er bare at spille kampen' lød det fra Zidane.

I 2017 forsøgte Zidane sig med en mandsopdækning af Messi med Mateo Kovacic, men det gik ikke så godt for dem, da Barca vandt på Bernabeu med 3-0. Om Zidane vil mandsopdække Messi igen, var han ikke meget for at afsløre på tirsdagens pressemøde. 'Dengang med Mateo Kovacic valgte vi at gøre det, men denne gang er det noget andet og vi må se hvad der kommer til at ske' sagde han.

Real Madrid har i de seneste sæsoner klaret sig en smule bedre på Camp Nou end på deres egen hjemmebane i El Clásico, men Zidane tror ikke det får betydning for onsdagens kamp. 'Vi skal være rigtig gode i alle kæderne og i sidste ende er det nok det samme på begge stadions, både her og på Camp Nou' afsluttede han.

.:FORSIDE:.