Raphinha scorede to gange for Brasilien

FCBARCELONA.DK - 16.10.24

Raphinha har vist imponerende takter denne sæson for Barca og samme niveau viste han i nat dansk tid, da Brasilien besejrede Peru med 4-0. Her stod Barca-angriberen for to af målene, begge sat ind på straffespark.

Det var en veloplagt Raphinha der ledede den brasilianske offensiv og midt i første havleg var det kun marginaler der holdt ham fra at score, da han sendte et skud på overliggeren.

Et kvarter senere blev der dømt straffe til Brasilien for hands i feltet og det tog Raphinha sig stensikkert af til en 1-0 føring, der også var stillingen ved pausen.

10 minutter inde i anden halvleg fik Brasilien endnu et straffe og også denne gang var Raphinha sikkerheden selv med en 2-0 scoring. Herefter nærmest cruisede Brasilien sig til et par mål mere og i det 78. minut ved stillingen 4-0, blev Raphinha klappet fra banen efter en flot kamp.

Det er dermed en Raphinha fuld af selvtillid der vender tilbage til Barcelona, hvor der venter vigtige kampe mod Sevilla, Bayern München og Real Madrid.