fbpx

Alex Valle: 'Klubben har intet meddelt mig endnu'

FCBARCELONA.DK - 04.08.24

 


20-årige Alex Valle blev en af de store oplevelser i nattens Clásico, hvor han havde andel i begge Barcas scoringer i 2-1 sejren over Real Madrid. Efter kampen fortalte han, at han endnu ikke ved, om han bliver en del af førsteholdet.

Alex Valle var med fra start i El Clásico, hvor han fik lidt mere end en time på banen. Her nåede han at sætte sit præg på opgøret med to afgørende aktioner. I det 42. minut sendte han bolden ind foran mål, hvor Lewandowski assisterede Pau Victor til 1-0 scoringen og i det 54. minut blev Valle så noteret for en assist, da han lagde et præcist indlæg til Victor Paus andet mål i opgøret.

Derfor var det også en glad Alex Valle der mødte pressen efter den flotte kamp. 'Det var en venskabskamp og begge hold er ved at finde formen, men selvfølgelig ønskede vi at vinde. Jeg har været 11 år i Barca og har spillet en del Clásicos, men dette er min første med førsteholdet' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Flick brugte Valle som højre back, selvom han naturligt spiller i venstre side. 'Jeg er blevet testet lidt på denne position inden turen til USA. Jeg forsøger at give alt på enhver position man placerer mig på og lidt efter lidt følte jeg mig mere til rette' fortsatte han.

Valle lå direkte overfor Vinicus og den opgave blev løst flot. 'Jeg glædede mig til at løse den udfordring, men jeg gjorde det også med stor respekt. Jeg ved hvor jeg er, på højeste niveau' sagde Valle videre.

Det er endnu uvist om Flick vælger at beholde Alex Valle i førsteholdstruppen. 'Klubben har ikke meddelt mig noget endnu. Jeg nyder at være med på turen og tænker ikke så meget på det. Jeg tror ikke det afhænger af mig selv' afsluttede han.

valle1F

// USA // El Clásico // Alex Valle
.:FORSIDE:.