fbpx

Avis: Barca prioriterer Eric García frem for Depay

FCBARCELONA.DK - 27.12.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Ronald Koeman ønsker angiveligt at styrke sit hold på flere positioner, men når transfervinduet åbner ved årsskiftet tyder alt på, at Manchester Citys Eric García bliver den første spiller som klubben går efter.

Det er avisen El Mundo Deportivo der fortæller om Barcas planer i det kommende transfervindue. Der har tidligere været forlydender om, at Barcas interesse for hollandske Memphis Depay er kølnet lidt, efter at Martin Braithewaite har præsteret godt i en række kampe.

Derfor rettes fokus nu angiveligt 100% mod Eric Garcia, der som bekendt har en fortid i La Masia, men som skiftede til City i en alder af 16 år. Garcías kontrakt med City udløber efter denne sæson og derfor kan han til sommer forlade klubben kvit og frit og tage hjem til Barcelona.

Det skifte tager mange som givet, men Barca forventes at gøre et forsøg allerede i jaunar, for at styrke holdets centrale forsvar allerede nu. Koeman vurderer et akut behov for at forstærke den bagerste kæde.

Eric García spiller en noget sekundær rolle i Manchester City og derfor kunne man tro, at englænderne ville være til at forhandle med, men sådan bliver det næppe. Træner Pep Guardiola ser en glimrende reserve i García og derfor er det intet ønske om at slippe catalaneren midt på sæsonen.

At Barcas økonomi samtdig er under pres, gør ikke tingene nemmere, men det forhindrer ikke den catalanske klub i at gøre et forsøg. I sommer blev der forhandlet intenst, men uden at man nåede til enighed.

.:FORSIDE:.