fbpx

Avis: Derfor rejste Gündogan til Tyrkiet i dag

Markus Johannessen - 08.08.24

 


Ilkay Gündogan har taget en flyvetur fra Barcelona til Istanbul i dag, hvilket straks har fået spekulationer til at florere både i catalanske og tyrkiske medier. Midtbanespilleren har nemlig været kædet sammen men Fenerbahce. 

I de seneste uger har der været talt om, at José Mourinho havde kontaktet Gündogans bagland for at få ham til at tilslutte sig Fenerbahce. Derudover var der også forlydender om, at Barca ikke ville være imod et eventuelt salg af den tyske landsholdsspiller. 

Det kom sig af, at catalanerne kunne drage nytte af dette, hvis der kom et godt tilbud, der kunne hjælpe med at frigøre lønbudgettet. Især nu hvor Dani Olmo er kommet til klubben, som styrker konkurrence på midtbanen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor skabte det en del opmærksomhed, da den 33-årige tysk-tyrkiske profil i dag rejste til Tyrkiet, men intet tyder dog på, at han er taget afsted for at forhandle om sin fremtid. 

Den catalanske avis Sport beretter, at kilder tæt på Gündogan understreger, at han udelukkende er taget til Tyrkiet for at medvirke i en reklame og for at bruge noget tid med sin familie. Han benytter angiveligt blot de fridage, som Hansi Flick har givet spillerne efter deres amerikanske turné, til at slappe lidt af. 

Ilkay Gündogan er meget værdsat af Hansi Flick, da de kender hinanden godt fra det tyske landshold. Han har efter sigende fået at vide af cheftræneren, at han vil få en central rolle i denne sæson, hvilket han allerede havde sidste sæson under Xavi, hvor han var en af de mest benyttede spillere. Han spillede i alt 4.180 minutter fordelt på 51 kampe, hvor han scorede fem mål og leverede 14 assists.

Intet tyder derfor på, at den erfarne midtbaneaktør er på vej væk fra Barca.

gundogan3F

// Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.