fbpx

Avis: Fulham og Barca enige om Todibo-transfer

Anders Lang Jensen - 03.10.20

© FC Barcelona
// Todibo

Frem mod transfervinduets lukning mandag arbejdes der på at sende franske Jean-Clair Todibo videre. Barca vil sende forsvarsspilleren af sted på en permanent transfer, og det skulle nu være tæt på at være i hus.

Engelske Fulham har gennem flere uger været inde i billedet omkring en aftale med Jean-Clair Todibo. Økonomisk er det afgørende for Barca at finde en permanent løsning og en tilfredsstillende transfersum for franskmanden. Og det rykker angiveligt nu tættere på end hidtil.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo er Barca nemlig nået til enighed med den engelske Premier League-klub Fulham om en pris på 18 millioner euro for Jean-Clair Todibo. Den 20-årige forsvarsspiller har dog ifølge avisen drømt sig til andre destinationer i dette transfervindue.

El Mundo Deportivo beretter nemlig, at der venter Barca en opgave i at overtale Todibo til at acceptere et skifte til Fulham. Derfor anses aftalen med englænderne ikke som færdiggjort på nuværende stadie. Men Barca vil presse på for at sikre en rigtig vigtig transfersum i klubkassen, inden markedet smækker i.

.:FORSIDE:.