fbpx

Avis: Kingsley Coman er igen på Barcas radar

Markus Johannessen - 09.08.24

 
$bp("Step-network_17001174", { "id": "39794", "width": "16", "height": "9", "video": "1664389" });


Kingsley Coman er blevet et af de store navne i den sidste del af sommerens transfervindue, og selvom Barca ikke har opgivet jagten på Nico Williams, vækker Bayern-profilen alligevel interesse hos Hansi Flick og co. 

Bayern München er igang med en større omrokering efter Vincent Kompany er kommet bag roret og det betyder, at Kinglsey Coman er på vej ud af klubben. I den forgangne sæson har angriberen nemlig været meget inaktiv på grund af de fysiske problemer, han har haft, hvilket har gjort, at han er blevet udelukket fra holdet til dette sæsonprojekt. 

Nu lader han dog til at være skadesfri og er på jagt efter en ny klub, enten en direkte transfer eller på et lejeophold. Bundesligaklubben accepterer angiveligt begge muligheder. I den forbindelse er Coman blevet tilbudt til Barca, som angiveligt ikke er afvisende overfor en lejeaftale. Det beretter den catalanske avis Sport. 

Kingsley Coman er en profil, som Hansi Flick kender og værdsætter særligt, da han var meget vigtig for Bayern dengang den tyske cheftræner stod i spidsen for klubben. Han var en uomtvistelig starter og brillerede i sæsonen, hvor Bayern vandt seks titler. Faktisk var hans bedste præstationer i karrieren under Hansi Flicks æra.

Coman spillede også sammen med Thiago Alcántara som holdkammerat, så Flicks assistent ved også, hvad franskmanden kan levere på banen. Bayerns fløj har altid haft et godt ry, og Barca var endda interesseret i ham sidste år efter Dembélés afgang, fordi Xavi Hernández var interesseret i hans kvaliteter.

Catalanerne går stadig efter at styrke venstrekanten med Nico Williams som førsteprioritet, men klubben overvejer andre muligheder, hvis det ikke lykkes. Her vurderes Kingsley Coman at være en førende kandidat, hvis Barca kan udarbejde en lejekontrakt med franskmanden før en anden klub løber med hans underskrift.

coman1F

// Kingsley Coman
.:FORSIDE:.