fbpx

Avis: Sergi Roberto foretrækker Premier League

Peter Vyff - 31.07.24

// Sergi Roberto

Selvom Sergi Roberto endnu ikke officielt har taget afsked med Barca, betragtes han som fortid i klubben. Catalaneren er derfor på udkig efter en ny arbejdsgiver, og han foretrækker angiveligt et skifte til Premier League.

Efter mere end 18 år hos Barca, tyder alt på, at Sergi Roberto har spillet sin sidste kamp for sin barndomsklub. Midtbanespillerens kontrakt udløb den 30. juni, og selvom parterne har arbejdet på en forlængelse, har man endnu ikke kunne nå til enighed om aftalens vilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere Barca-kaptajn skulle derfor have opgivet at blive i klubben, og han leder nu efter et nyt sted at fortsætte karrieren. Sergi Roberto står dog langt fra uden muligheder på transfermarkedet, da han er særdeles eftertragtet grundet hans store rutine og alsidighed på banen.

Catalaneren er et varmt emne hos flere klubber, deriblandt Ajax Amsterdam og Girona, ligesom han også har tiltrukket sig interesse fra Saudi-Arabien, den amerikanske MLS og Premier League. Sergi Roberto foretrækker dog ifølge avisen Mundo Deportivo et skifte til England, hvor West Ham og Aston Villa meldes som mulige destinationer.

Veteranen skulle også have et godt øje til Ajax, men hollændernes tilbud kan ikke tilnærmelsesvis matche den kontrakt han har fået tilsendt fra Premier League-klubberne. Midtbanespilleren har dog endnu ikke givet hollænderne svar, og derfor kan et skifte til Æresdivisonen ikke afvises.

Sergi Roberto har samtidig også modtaget store bud fra Saudi-Arabien, men da hans partner, Coral Simanovich, er fra Israel, forventes hun ikke at føle sig tilpas i Mellemøsten. Meget tyder derfor på, at han ender i Premier League, hvis ikke der stables et stort tilbud på benene fra MLS muligvis fra Inter Miami med Lionel Messi, Sergio Busquets, Luis Suarez og Jordi Alba på holdkortet. Sergi Roberto har dog ved flere lejligheder erklæret sin kærlighed til New York, så det er også en mulighed.

sergiroberto53F

.:FORSIDE:.