fbpx

Aviser: Barca tæt på at sikre manglende investering

Peter Vyff - 31.07.24

// Barca Studios

Ledelsen har hele sæsonen forsøgt at få styr på de manglende 40 mio. euro, som fonden Libero skulle have betalt for en del af Barca Studios. Catalanerne kan derfor glæde sig over, at en tidligere sponsor meldes klar til at lukke hullet.

Siden Joan Laporta overtog styringen med Barca i 2021, har man haft fokus på at genoprette den finansielle stabilitet, der tidligere har været kendt under præsidentens ledelse. Barca har således solgt en del ud af sine aktiver for at få økonomien til at dreje rundt, samt for at stå klar med en konkurrencedygtig spillertrup.

Catalanernes resultater på banen har dog langt fra været som forventet, hvilket har skadet omsætningen en del. Det samme har ombygningen af Camp Nou, der betyder, at Barca også fra starten af den kommende sæson, skal spille sine hjemmekampe på Estadi Olímpic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har derfor stadig noget vej før økonomien er forbedret, men forleden kom der en nyhed, der kan glæde alle omkring klubben. Barca er nemlig ifølge aviserne Sport og AS tæt på at sikre sig den manglende betaling på 40 mio. euro, som den tyske investeringsfond, Libero, skulle have betalt for en andel i Barcas Studios.

Den nye investering skulle komme fra et firma, som tidligere har samarbejdet med Barca, og som dermed er klar til at lukke det hul i budgettet, som ledelsen hele sæsonen har skulle forholde sig til. Betalingen betyder samtidig også, at Barca kan se frem til at overholde kravene for Financial Fair Play, hvilket styrker klubbens situation betragteligt på transfermarkedet.

Ledelsen håber at kunne offentliggøre investeringen indenfor de næste to uger, hvis såfremt spekulationerne skulle vise sig at være sande.

.:FORSIDE:.