fbpx

Barca meldes interesseret i endnu et tyrkisk stortalent

Peter Vyff - 17.07.23

// Kebir Ali Canpolat

Barca lykkedes ikke med at hente Arda Güler til Camp Nou trods et ihærdigt forsøg fra ledelsens side. Catalanerne har dog nu fået øje på endnu et tyrkisk stortalent, der angiveligt skulle være Kebir Ali Canpolat fra Eintracht Frankfurt.

Efter det mislykkede forsøg på at hente Arda Güler, der endte hos Real Madrid, har ledelsen nu fået øje på endnu et tyrkisk stortalent. Barca meldes ifølge mediet Sky Germany interesseret i Kebir Ali Canpolat, der i en alder at blot 16 år har gjort sig særdeles flot bemærket i Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tyrkeren optræder for Eintracht Frankfurts U17-hold, hvor han i sidste sæson bidrog med 12 mål og 8 assists i 17 kampe for tyskerne. Det blev samtidig også til fire scoringer for det tyrkiske U17-landshold, og kantspilleren er derfor blevet udråbt som en af de mest lovende spillere i europæisk ungdomsfodbold.

Canpolat skulle eftersigende også være opsat på at forlade Frankfurt i sommerpausen, da han ikke tror på, at han får muligheden på førsteholdet. Stortalentet har derfor tiltrukket sig en del opmærksomhed fra storhold som Arsenal, Liverpool, Chelsea, Juventus, og naturligvis Barca.

Catalanerne har allerede hentet forsvarstalentet Mikayil Faye til Camp Nou i sommerpausen, og det er bestemt ikke udelukket, at der kan støde flere unge spillere til. Og taget Canpolats nuværende situation i betragtning, samt hans store potentiale, så er meget sandsynligt, at det er en spiller, som ledelsen holder stærkt øje med.

.:FORSIDE:.