Barca mister førstepladsen i ligaen til Real Madrid

FCBARCELONA.DK - 02.03.20

// El Clásico

Barca led søndag aften et skuffende nederlag på 2-0 til Real Madrid i El Clásico på Bernabeu. Nederlaget til catalanerne betyder, at man må se ærkerivalerne overtage førstepladsen i den spanske liga.

Det startede ellers godt for Barca i søndagens El Clásico, hvor man skabte adskillige store chancer i første halvleg. Catalanerne misbrugte dog dem alle og kom så i anden halvleg i problemer, hvor madrilenerne scorede to gange og løb med sejren.

Nederlaget betyder, at Real Madrid overtager førstepladsen i den spanske liga med 56 point. Barca rykker ned på andenpladsen hvor man nu er et enkelt point efter madrilenerne med 12 runder tilbage af mesterskabet.

I næste weekend tager Barca imod Real Sociedad på Camp Nou, mens Real Madrid besøger Real Betis i Sevilla.