fbpx

Barca - Napoli anbefales spillet på et tomt Camp Nou!

FCBARCELONA.DK - 03.03.20

© Getty Images
// Champions League // Napoli

Den spanske sundshedsminister er i dag kommet med en anbefaling om, at Barcas opgør mod Napoli den 18. marts spilles for lukkede døre. Det er corona-virussen der er årsagen.

Den altafgørende returkamp i Champions League 1/8 finale mellem Barca og Napoli, risikeres at blive spillet på et gabende tomt Camp Nou. Den spanske sundhedsminister Salvador Illa kom nemlig i dag med en klar opfordring til, at lukke stadion for tilskuere.

Hverken UEFA eller Barca har angiveligt fået direkte besked fra de spanske myndigheder endnu, men sundhedsministerens anbefaling tvinger dem til at overveje situationen. Andre kampe som Valencia-Atalanta og Getafe-Inter i Europa League spilles for lukkede døre i denne uge, for at undgå risikoen for, at corina-virussen spredes blandt tilskuerne.

Catalonien har registreret 17 smittede og frygten er, at 99.000 tilskuere på Camp Nou vil betyde endnu flere smittede. Dertil kommer risikoen ved de mange tilrejsende Napoli-fans.

I Barcelona ser man situationen an, for det er endnu for tidligt at beslutte om kampen spilles uden tilskuere eller ej. Kampen spilles først om to uger og meget kan ske i mellemtiden. Muligheden for at kampen må spilles på et tomt Camp Nou, er dog slet ikke urealistisk.

Det er ikke længe siden at Barca senest spillede en hjemmekamp uden tilskuere. Det skete den 1. oktober 2017, da Barcelona var ramt af spændinger og demonstrationer i forbindelse med Cataloniens politiske kamp om løsrivelse fra Spanien. Her besejrede Barca Las Palmas med 3-0 i et ligaopgør.

.:FORSIDE:.