fbpx

Barca og Real Madrid deler hotel før El Clásico

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.12.19

// El Clásico // Real Madrid

Der er varslet en stor demonstration ved Camp Nou op til El Clásico, så det betyder, at Barca er nødt til ændre på deres sædvanlige rutiner før kampen på onsdag. Det betyder, at de bliver indlogeret på det samme hotel som Real  Madrid.

I forbindelse med urolighederne i Catalonien på grund af fængslingen af de fredelige catalanske politikere, så er der varslet en stor demonstration i området omkring Camp Nou op til onsdagens El Clásico. Det gør, at Barca må ændre på deres rutiner op til kampen.

Når Barca spiller på hjemmebane, så ankommer spillerne normalt til stadion omkring to timer før kampstart i deres egne biler, men sådan bliver det ikke mod Real Madrid. Op til kampen vil der være tusindvis af mennesker i gaderne for at demonstrere mod fængslingen af de catalanske politikere, der kæmper for selvstændighed til Catalonien.

Derfor har Barca valgt, at spillerne skal indlogeres på Princesa Sofia hotellet nær Camp Nou for at sikre, at spillerne ikke bliver fanget i demonstrationerne i Barcelonas gader. Sjovt nok har Real Madrid valgt at gøre det samme, men Barca og Real-spillerne kommer angiveligt ikke til at være i de samme områder på hotellet.

Hotellets opbygning gør dog, at der bliver masser af muligheder for snaks på tværs af holdene, hvis nogle måtte ønske dette.

El Clásico på onsdag bliver spillet klokken 20.00, men Barca-spillerne vil allerede ankomme til hotellet klokken 12.00, der ligger under en kilometer fra Camp Nou. På hotellet vil de spise frokost og forberede sig til El Clásico senere på aftenen.

.:FORSIDE:.