fbpx

Braithwaite: 'Vil hjælpe Messi til flere Ballon d'Or'

FCBARCELONA.DK - 05.03.20

© FC Barcelona
// Lionel Messi // Martin Braithwaite

Det var en tydeligt imponeret Martin Braithwaite der udtalte sig, efter at have besøgt Barcas museum og fået et indblik i klubbens lange historie. Især Champions League trofæerne og Messis Ballon d'Or trofæer gjorde indtryk.

'Det er utroligt at se alt dette. Det motiverer til selv at vinde disse trofæer. Det er ære for mig at være her og opleve hele Barcas historie' kom det fra danskeren.

Messis seks Balon d'Or trofæer har sit eget afsnit i museet og her bad Braithwaite om lov til, at komme helt tæt på og røre trofæet. 'Det er utroligt alt det som Leo Messi har opnået. Han har vundet mange trofæer og jeg føler mig meget heldig, at kunne røre Ballon d'Or. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe ham med, at vinde flere Ballon d'Or' sagde han.

Også de kollektive trofæer gjorde indtryk. 'Det har atid været min drøm i mange år at vinde La Liga og Champions League trofæerne og nu er jeg tæt på. Jeg vil give 100% for at opnå det' kom det fra Braithwaite.

Også Michael Laudrup huskes i museets udstilling. 'Michael Laudrup er en legende, ikke bare i Danmark og Barcelona, men i hele verden. Han var en utrolig spiller og en inspiration for alle. Jeg håber at han vil give mig nogle gode råd en dag' fortsatte han.

'Min start i Barca har været fantastisk. Vi har spillet store kampe som El Clásico. Barca er en helt speciel klub, som en familie og hvis vi alle står sammen er jeg sikker på, at vi kan vinde store ting' afsluttede danskeren efter besøget på museet.

.:FORSIDE:.