fbpx

Busquets: 'Vi mistede kontrollen i anden halvleg'

FCBARCELONA.DK - 02.03.20

© Getty Images
// El Clásico

Det var en skuffet Sergio Busquets, som efter søndagens nederlag på 2-0 til Real Madrid mødte pressen. Her kunne han ikke skjule sin skuffelse over, at man ikke havde udnyttet overtaget i første halvleg.

Læs catalanerens udtalelser herunder.

'I dag havde vi chancen for at øge afstanden til Real Madrid, men sådan skulle det ikke gå. Vi spillede en rigtig god første halvleg, men det ændrede sig efter pausen. Pludselig havde vi svært ved at spille os ud af deres pres og samtidig skabte de mere. Derudover fejlede vi ved deres første mål'.

'Vi mistede kontrollen fordi vi begyndte at miste bolden. Vi formåede ikke at spille bolden frem når de pressede os på vores bane mand mod mand. Det er klart, at man altid kan lave personlige fejl i opspillet, men det lykkedes ikke for os i anden halvleg. Jeg mener dog, at vi har spillerne til at kunne lykkes med det'.

'Vi har spillerne til at styre spillet ved at have bolden. Vi spillede godt og kontrollerende i første halvleg. Nu skal vi se fremad og forbedre os. Der er stadig meget lang vej endnu' sagde Busquets til slut.

.:FORSIDE:.