fbpx

Casadó: 'Jeg skal bevise mit værd på banen'

Peter Vyff - 02.08.24

 


Hansi Flick har besluttet at gøre Marc Casadó til en fast del af førsteholdet forud for den kommende sæson. Cheftræneren har angiveligt et godt øje til midtbanespilleren, og det er noget Casadó er opsat på at gengælde på banen.

Den 20-årige Casadó har i flere sæsoner været betragtet som et kæmpe talent på Barcas talentakademi, La Masia. Catalaneren viste i sin rolle som anfører for Barca Atlétic i sidste sæson også sit store potentiale, hvilket også blev belønnet med flere udtagelser til førsteholdets spillertrup i La Liga-sammenhæng.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Stortalentet er derfor helt fortjent blevet rykket op i førsteholdstruppen til denne sæson, hvor Hansi Flick har stor tiltro til, at han kan bidrage på midtbanen. Avisen Sport har mødt Casadó til en snak.

Formen lige nu:
'Jeg har det rigtig godt, og jeg føler godt tilpas, og sådan håber jeg det kommer til at fortsætte. Jeg skal yde 100% hver eneste gang, og så skal mulighederne nok komme. Jeg arbejder hårdt, og jeg skal bevise mit værd på banen, og så håber jeg, at der kommer mere spilletid min vej.'

Samarbejdet med Marc Bernal:
'Vi taler ikke meget sammen under kampene, da det ikke er nødvendigt. Vi lægger hurtigt mærke til hinanden, og jeg synes det er tydeligt at se, at der er en god forbindelse. Vi føler os godt tilpas på banen, hvilket også kommer af, at vi har spillet en hel sæson sammen'.

Sammenligningen med Joshua Kimmich:
'De siger, at jeg fysisk ligner ham lidt. Og i sidste sæson endte jeg med at spille på både højre back og midtbanen, hvilket han også gør. Det startede som en joke inde i omklædningsrummet, og nu lader det til, at alle kender til det. Sandheden er dog, at jeg forsøger at efterligne Busquets og Xavi for at blive bedre'.

Hansi Flick som ny træner:
'Det er tydeligt at se, at han er en god træner. Han arbejdet hårdt taktisk og fysisk, og vi ser allerede en god forbedring. Han er meget tæt på os, og han er god til at kommunikere, ligesom vi bemærkede hans store selvtillid fra første dag'.

Thiagos indflydelse:
'Han hjælper os med en masse ting, og ikke kun os midtbanespillere, men hele truppen. Men til os på midtbanen har han især haft fokus på at forbedre vores afleveringer'.

casado1F

// Marc Casadó
.:FORSIDE:.