fbpx

De Jong: 'Jeg er meget spændt på min første Clásico'

FCBARCELONA.DK - 18.12.19

© Getty Images
// El Clásico // Frenkie de Jong

I aften spiller Frenkie de Jong sin første Clásico i karrieren og det er tydeligvis noget, som han ser frem til med både glæde og store forventninger. I en snak med Barca TV fortæller han, hvor speciel denne kamp er for ham.

'At møde Real Madrid er altid speicielt og desuden kommer min familie for at se kampen. Der bliver helt sikkert en spektakulær stemning' indleder han.

'Sidste sæson mødte jeg Madrid med Ajax og det var en speciel kamp, men nu er det en anden kamp og jeg spiller for et andet hold, så det bliver anderledes. Jeg er meget spændt, for det er min første Clásico. Alle de andre har jeg set på tv og den jeg nød mest, var 5-0 kampen på Camp Nou' siger han videre.

Han kommenterede også taktikken til kampen. 'Vi vil forsøge at dominere kampen, som vi altid gør. Jeg ved ikke hvilke planer de andre har, men vi gør som vi plejer, mod hvilken som helst modstander. Vi skal være i boldbesiddelse, skabe chancer og få vores tilhængere til at nyde det' udtaler han.

De Jong tror at hjemmebanefordelen kan få afgørende betydning. 'Ligaen er meget lige og det tror jeg er godt, for så er der mere spænding. At spille på Camp Nou hjælper os meget. Det mærker modstanderne også. De ved at det er det største stadion i Europa og i denne sæson gør vi det rigtig godt i hjemmekampene' fortsætter han.

Til sidst bliver han spurgt om Messis betydning for holdet i en så vigtig kamp. 'Alle ved hvor vigtig Messi er for os. Der er ingen der bliver overrasket, når han scorer tre mål i samme kamp. Han er meget bedre end alle andre. Alle hold der står overfor Messi er altid mere nervøse. Det ville jeg også selv være' afslutter han.

.:FORSIDE:.