fbpx

Avis: Dembélé er mere motiveret end nogensinde

Hozaifa Al Haddad - 04.03.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Dembélé har været en skuffelse siden sin ankomst til Barcelona. Spillerens mange skader er en af grundene til, at han ikke har indfriet sit potientale. Det forlyder dog, at han er mere motiveret end nogensinde.

Siden operationen den 3. februar hvor franskmanden blev opereret i sit højre lår, er Dembélé begyndt på sin rehabilitering med daglige rutiner sammen med et team i Barcelona.

Den franske avis L'Equipe skriver, at kilder fra Dembelés omkreds fortæller, hvordan de ni skader han har haft indtil videre hos catalanerne, har påvirket ham. 'Dembélé er positiv, motiveret og er mere beslutsom end nogensinde på at få succes i Barca' lyder det i følge avisen.

Franskmandens kok, Anthony Audebaud, fortæller at spilleren i dag udelukkende spiser frisk og sund mad. Spillerens diæt og manglende diciplin er angiveligt en af grundene til de mange skader. Dette er en af de ting som Ousmane Dembélé forsøger at ændre på, for at vende tilbage til grønsværen og opnå succes hos catalanerne.

Kokken fortæller yderligere, at Dembelé vidste at han var en god fodboldspiller og troede at det var nok til at opnå succes. I takt med at han bliver ældre er han blevet mere opmærksom på vigtigheden af andre faktorer, såsom kost, for at kunne yde sit bedste for catalanerne.

Dembelé har derfor ændret sine kostplaner og har bl.a. byttet sodavand ud med frugtjuice. Han har ligeledes ændret sine sovevaner, så han kan få den hvile som er nødvendig, for at komme i god form fysisk og psykisk.

Selvom Dembélé har været ude med skader i store dele af denne sæson, ser det dog ud til, at klubben og træneren stadig tror at franskmanden kan få succes hos catalanerne. Det bliver dog først i næste sæson at Dembélé får chancen igen og forhåbenligt bliver det en sæson, hvor man hører mere om spillerens præstationer på banen fremfor skader og diciplinen udenfor banen. 

.:FORSIDE:.