fbpx

Får Braithwaite sin første plads fra start i dag?

FCBARCELONA.DK - 07.03.20

© Getty Images
// Real Sociedad // Martin Braithwaite

Efter to kampe hvor Martin Braithwaite er startet på bænken og senere sendt på banen, ventes det med spænding, om han får en plads i Quique Setiéns startopstilling i aften mod Real Sociedad.

Såvel mod Eibar som mod Real Madrid måtte Braithwaite tage plads blandt udskiftningssspillerne, men det bliver der muligvis lavet om på i aften kl. 18.30, når  dommeren fløjter kampen mellem Barca og Real Sociedad i gang.

Træner Quique Setién har udtrykt tilfredshed med Braithwaites start i Barca og mange forventer at det belønnes med en startplads til danskeren i aften. Det vil være et naturligt skridt for at angriberen finder endnu bedre sammen med holdkammeraterne på banen.

Braithwaite fik en flot debut mod Eibar, hvor han havde andel i holdets to sidste scoringer. I El Clásico i sidste weekend var det lidt mere blandet. Her var der et par gode aktioner i front, men også et øjebliks uopmærksomhed der var medvirkende til en Madrid-scoring.

Efter den gode start er der helt sikkert mange Barca-fans der gerne ser Bratihwaite fra start, så han får mulighed for at sætte sit præg på spillet fra første minut. Her vil man virkelig kunne se, hvad han kan bidrage med.

Startopstillingen offentliggøres omkring en time inden kampstart, altså omkring kl. 17.30, og her på fcbarcelona.dk kan man naturligvis se den straks når den foreligger.

.:FORSIDE:.